Ontwerp op maat

9999 Ontwerp op maat
9999 Ontwerp op maat9999 Ontwerp op maat9999 Ontwerp op maat9999 Ontwerp op maat

€ 10,00 inclusief BTW

Ik wil een ontwerpvoorbeeld via e-mail* 
 

Beschikbaar

Aantal  
Voeg dit product toe aan je winkelmandje, samen met een standaard product, en we maken een ontwerp op maat. 

Bij het omzetten naar borduurbestanden, proberen wij de originele afbeelding zoveel mogelijk te benaderen. Hou er wel rekening mee dat hele fijne details niet altijd kunnen worden geborduurd.

Je kan ervoor kiezen om voor de productie een ontwerpvoorbeeld te ontvangen via e-mail. (Opgelet: Wij beginnen dan pas met de productie na je bevestiging van het ontwerpvoorbeeld.)

Laad je afbeelding op (max. 5MB) bij het afrekenen.Veelgestelde vragen:
Moet ik deze optie bij elk product in mijn mandje toevoegen?
Neen, deze optie is per ontwerp, dus niet per product. Bestel je bv. 2 handdoeken met afbeelding en 1 tekstlijn met een ontwerp op maat, dan hoef je deze optie maar 1 keer toe te voegen. 
Wil je ook nog een product met een ander ontwerp op maat, dan moet je deze optie wel opnieuw toevoegen.

Welke opmaak moet ik kiezen?
Let erop dat je de juiste opmaak selecteert. Indien je een afbeelding en een naam in je ontwerp wil, selecteer je dus "afbeelding + 1 tekstlijn". Indien je enkel "afbeelding" selecteert, borduren we de naam er wel bij, maar het geheel zal kleiner zijn, zodat het binnen het afbeeldingenvak past. 
Wil je graag een gelijkaardig lettertype, kies dan voor "LoLeLo kiest zelf het lettertype". (ken je de exacte naam van het lettertype, dan mag je deze natuurlijk laten weten in het opmerkingenveld voor het afrekenen)

Moet ik deze optie opnieuw toevoegen als ik wil bijbestellen?
Neen! Wil je later bijbestellen (met hetzelfde ontwerp), verwijs dan gewoon in het opmerkingsveld op het einde van je bestelling naar je vorige bestelling. 
Gerelateerde producten